Bakken in Europa


ISBN 90 9009 172 6
Koopmans

Het jubileum-bakboek van Koopmans met 150 Europese recepten, schitterende kleurenfoto's, variatietips, en interessante wetenswaardigheden.

Europa biedt u grenzeloos bakplezier. Weense ringen, Napolitaanse poffertjes, Noors volkoren suikerbrood, Franse vruchtentaart, Spaanse empanadas, Bretonse vistaart... De 150 recepten voor brood, gebakjes, taarten, hartige hapjes en gerechten in dit vorstelijk jubileum-bakboek van Koopmans komen uit alle hoeken van Europa. Dit boek staat dan ook letterlijk voor grenzeloos bakplezier. Naast de vele nauwkeurig omschreven recepten treft u in dit boek talloze variatietips en interessante wetenswaardigheden aan. De schitterende kleurenfoto's bij alle recepten zetten aan tot creatief bakken en nodigen uit tot het verleggen van culinaire grenzen. Kortom: met "Bakken in Europa" zetten Koopmans en auteur Riet Sprengers een gastronomisch stuk proza neer wat niet in de keuken mag ontbreken.