Nieuws van De Kookboekfabriek in 2012

Januari 2012
De Kookboekfabriek ontwikkelde in 2011 5 op maat gemaakte kookboeken die uitgebreid met een culinair geschenk, verpakt in een speciaal daarvoor ontworpen geschenkendoos als eindejaarsgeschenk aan medewerkers zijn aangeboden.


Nieuws Le Palais Fin in 2011

Koken in ...
In december zijn verschenen Koken in Roermond en Koken in Langedijk 2.

Met grote belangstelling van ondernemend Roermond werd het kookboek met enthousiasme ontvangen en aan een grote groep deelnemers gepresenteerd.

De eerste uitgave van Koken in Langedijk was snel uitverkocht waardoor deel 2 kon worden geproduceerd. Door hierin een aantal 'bestsellers' uit het eerste boek op te nemen werd tegemoet gekomen aan de wens van velen om deze recepten te bewaren voor een nieuwe groep belangstellenden.

De Kookboekfabriek opgericht
Le Palais Fin heeft per 1-1-2011 een nieuwe tak aan de onderneming toegevoegd.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar werd de website www.dekookboekfabriek.nl gelanceerd.
De Kookboekfabriek richt zich specifiek op kookboeken waarin personen worden afgebeeld vergezeld van een recept. De Kookboekfabriek fabriceert receptenboeken voor ondernemingen, instellingen, overheidsinstanties e.d. waarin medewerkers en vrijwilligers worden afgebeeld. De boeken kunnen dienen als relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk, om een jubileum te vieren etc.
Door aan het gepersonaliseerde boek een of meerdere (culinaire) geschenken toe te voegen ontstaat een uniek product.
De Kookboekfabriek ontwikkelt ook productgerichte kookboeken voor de voedingsindustrie of ondernemingen die hun product onder de aandacht willen brengen.